IEMA-Holding B.V.
If you can dream it, you can do it!

Over ons

'Mensen blij maken is het mooiste wat er is!' 

Na meer dan 30 jaar actief te zijn geweest als directeur van PMA (Positive Mental Attitude) heb ik mijn aandelen verkocht en besloten om me volledig op het goede doel en andere projecten te storten met mijn persoonlijke holding IEMA-Holding B.V.

Het goede doel heeft altijd al mijn passie gehad. Mensen blij maken vind ik het mooiste dat er is. Het gaat niet alleen om het verstrekken van geld , maar ook om het gezamenlijk opzetten van projecten, meedenken met marketing en actief organisaties begeleiden.
Zo ben ik al jaren actief als ambassadeur van het Sophia Kinderziekenhuis (www.vriendensophia.nl)
Ook zit ik in het bestuur van Stichting Blije Gift. Een stichting die mensen ondersteunt die net niet in aanmerking komen voor de voedselbank (www.blijegift.nl)
Ik ben ook actief betrokken bij De vrienden van… Een goede doelen organisatie die diverse projecten ondersteunt, financieel en met handjes waar nodig (www.devriendenvan.nl)
En zo zijn er nog tientallen organisaties die ondersteund worden.

Naast goede doelen houdt IEMA zich ook bezig met investeren in vastgoedprojecten en het ondersteunen van diverse bedrijven met kennis en financiële middelen.
Ik doe dit mooie werk met heel veel lieve mensen om me heen en hoop het nog vele jaren te mogen doen. Zonder al deze mensen was dit allemaal niet mogelijk geweest.

'Teamwork makes the dream work!'

Arthur Bouw
Directeur IEMA-Holding B.V.